Unieke service van deboled: advies op maat

Wilt u graag aan de slag met led verlichting, maar ziet u er tegenop om het zelf te installeren? Heeft u een idee voor uw verlichting, maar beschikt u niet over de kennis of vaardigheid om het uit te voeren? Wij helpen u graag, service van de zaak!

  Hoe werkt het?
STAP 1: Mail uw vraag
E-mail een foto van de situatie waarvoor u advies nodig heeft en vermeld daarbij de maten. U kunt hiervoor ook onderstaand formulier gebruiken. Omschrijf uw wensen, stel uw vragen en upload een foto, zodat wij een goed beeld hebben van de situatie.
 
STAP 2: U ontvangt uw advies op maat
Wanneer we uw vraag hebben ontvangen, doen we ons best om een zo passend mogelijk advies uit te brengen. Soms nemen we daarvoor contact met u op voor aanvullende informatie. Wanneer we in kaart hebben gebracht welke mogelijkheden er zijn, ontvangt u per mail een advies, inclusief technische tekening en kostenberekening van de benodigde materialen.
 
STAP 3: Akkoord? Plug ‘n play!
Als u akkoord bent met het voorgestelde advies en uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u het (licht)plan thuis, kant-en-klaar. Op maat gemaakt voor zover mogelijk en wenselijk en om direct eenvoudig aan te sluiten. Niet urenlang puzzelen, maar urenlang genieten. Voor deze EXTRA SERVICE worden GEEN EXTRA KOSTEN in rekening gebracht!

 

Naam *
E-mailadres
Uw bericht *
Foto uploaden *
Selecteer een bestand op je computer
Beveiliging *