De mogelijkheden van ledstrips bij Deboled.

Deboled led-verlichting heeft al veel tevreden klanten geholpen met een specifieke licht oplossing door gebruik van ledstrips. Wat uw wensen ook zijn, Deboled denkt met u mee om tot het mooiste resultaat te komen. Wij hebben al vele wensen vervuld voor onze particuliere en zakelijke klanten. Deze opdrachten lopen nogal uiteen omdat de ledstrips bijna op iedere denkbeeldige plek te verwerken zijn. Denk daarbij aan onze particuliere opdrachten waarbij de ledstrips onder traptreden, baden, in de tuin of onder de keukenkastjes worden verwerkt. 

Voor onze zakelijke klanten hebben we diverse uitdagende opdrachten vervuld. Denk daarbij aan het extra verlichten van producten in een winkel of bij het verlichten van een stand voor de standbouw. Aan een van onze vaste klanten leveren wij ledstrips op maat die ze verwerken in product display's van grote merken zoals Bose, Marantz en Vredestein. Wij leveren ook de ledstrips aan installateurs, die bij ons ook alle led assesoires kunnen bestellen zoals transformatoren, dimmers, kabels, bewegingsmelders en ledstrip profielen die ze passend en op maat van ons geleverd krijgen.

Dankzij al deze opdrachten heeft Deboled veel ervaring opgedaan bij het realiseren van mooie lichtoplossingen met behulp van ledstrips. Ook op de website hebben wij het zeer eenvoudig gemaakt om online uw ledstrips op maat te bestellen. U heeft de keuze om enkel kleur of RGB ledstrips eenvoudig op maat te bestellen die u plug and play geleverd krijgt. Ook dankzij onze unieke pagina voor advies op maat is het voor u  zeer eenvoudig om ons uw persoonlijke wensen te sturen. Vervolgens zullen wij u een passend advies sturen.