Zakelijk

Tot 80% besparen op uw zakelijke energiekosten
Zakelijk gezien is verlichting een aanmerkelijk onderdeel van uw energieverbruik. U kunt hierop flink besparen door over te stappen op led verlichting. Wij hebben diverse alternatieven voor bijvoorbeeld TL-lampen, sfeerverlichting, werkplekverlichting, trapverlichting, winkelverlichting en buitenverlichting in led.

Met led verlichting doet u geen concessies op de lichtkwaliteit en -sterkte en naast de besparing op uw energiekosten heeft u maar liefst 2 jaar garantie op al onze led verlichting. Een ander bijkomend voordeel voor uw interne organisatie is het onderhoud. Led verlichting gaat langer mee en hoeft minder vaak vervangen te worden.

Geïnteresseerd in zakelijk gebruik van led verlichting?
Wanneer u zakelijk gezien over wilt stappen op led verlichting of toe bent aan vervanging, dan maken wij graag een maatwerk voorstel. Natuurlijk informeren wij u ook graag wanneer u eerst meer wilt weten over het zakelijk gebruik van led verlichting of wanneer u benieuwd bent naar een inschatting van de kostenbesparing voor uw bedrijf. Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.