Led kastverlichting

De collectie led kastverlichting is zorgvuldig samengesteld met de gedachte om elk soort kast goed te verlichten. De led kastverlichting is geschikt voor zowel binnen als buiten de kast. De verlichting buiten de kast zorgt voor een goede verlichting van de kast zelf. De inbouw verlichting is geschikt om bijvoorbeeld foto’s beter zichtbaar te maken. De inbouw verlichting is van minimale afmeting, u verliest dus geen ruimte in uw kast door de verlichting.

 

 

 

Toepassing led kastverlichting

Led kastverlichting is ideaal om uw huis te verlevendigen. U kunt uw meest geliefde spullen letterlijk in de spotlight zetten door gebruik te maken van inbouwverlichting. Het voordeel hiervan is dat de spullen goed zichtbaar zijn en ook nog is stofvrij staan. 

Kastverlichting is ook ideaal voor plaatsing in of op een boekenkast. Hierdoor heeft u altijd goed zicht op uw collectie en kunt u het boek vinden dat u zoekt. 

 

       

 

Led verlichting is uitermate geschikt voor gebruik in en op de kast omdat de verlichting niet warm wordt. Bovendien verbruikt led verlichting minder elektriciteit en gaat de verlichting langer mee dan gloeilampen.