De producten van Kanlux nemen een groot deel van ons leveringsprogramma in.  Hierbij willen we u informeren over wie deze fabrikant is en waarom Deboled ervoor kiest om veel Kanlux producten aan te bieden.

Kanlux SA is een van de toonaangevende bedrijven in de verlichting industrie. Het werd opgericht in 1989 als een klein familiebedrijf, maar ruim 26 jaar later is het uitgegroeid tot een internationale onderneming met enkele honderden medewerkers binnen de verschillende filialen en dochterondernemingen. Het bedrijf is actief bezig met de uitbreiding van haar verkoopnetwerk in Polen en in het buitenland. In de loop der tijd is Kanlux SA met gevestigde dochterondernemingen in de Tsjechische Republiek, Slowakije, Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Bulgarije, Duitsland en Rusland flik gegroeid. Hun producten zijn momenteel verkrijgbaar in meer dan 40 landen, niet alleen in Europa maar ook in plaatsen zo ver weg als Bolivia, Gabon en Australië.

Het bedrijf biedt een breed scala van moderne verlichting die gericht zijn in zes groepen: architecturale verlichting, buiten verlichting, home verlichting, lichtbronnen en een scala van hulpmiddelen, zoals bekabeling, accessoires en modulaire apparaten. Het product portfolio omvat meer dan 1500 artikelen.

Kanlux heeft regelmatig nieuwe producten te introduceren die vernieuwing combineren met functionaliteit, en ze besteden veel aandacht aan hun efficiëntie, duurzaamheid en zorg. Ze houden van de wereldwijde trends en geavanceerde technologieën, en de nieuwe producten die ze op de markt brengen ondergaan strenge testen met behulp van de modernste instrumenten in het Kanlux Laboratorium.

Hun motto als internationaal bedrijf is "meer dan licht". Kanlux zet zich in voor een beleid van verantwoord en milieubewust ondernemen. Dit betekent dat ze als bedrijf actief zijn in strikte overeenstemmingen met de normen en wettelijke regelgevingen die van toepassing zijn op alle markten, waarbij de zorg voor het observeren van de juiste bescherming van de milieu procedures. Ook streven ze ernaar om met de hoogste normen te werken voor hun medewerkers en het onderhouden van continue persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Met hun goed georganiseerde logistieke systeem, kunnen ze de volledige bestelling leveringen binnen minder dan 24 uur door het hele land. Bestellingen worden afgehandeld door hun geavanceerde centrale magazijn, dat zich in Siemianowice ?l?skie bevindt. Bovendien garandeert Kanlux een after sales die het gemakkelijk maak om een klacht te registreren of het retourneren van producten, als u ontevreden bent.

Bij het in 2004 door Kanlux SA behalen van een ISO-Certificaat, geeft aan dat dat het bedrijf een kwaliteitsbeheersysteem heeft dat voldoet aan de eisen van ISO 9001:2000 voor de import, productie en distributie van de verlichting en de elektrische installatie van hun apparatuur. Deze zijn erkend door het ontvangen van talloze prijzen en onderscheidingen.

In 2015 is Kanlux SA samengevoegd met Ideal Polska SA. Sinds dien zijn de producten van Ideaal toegevoegd aan hun product portfolio, en zijn ze nu hun enige distributeur. Deze ontwikkeling is ontstaan om meer klanten te bereiken en ervoor te zorgen dat ze een nog rijker gamma producten aanbieden, in Polen en in de aangrenzende markten. Daarom biedt Deboled u graag de producten van Kanlux aan.