Camper, caravan en boot led verlichting van deboled


Veel camper, caravan en boot bezitters willen graag overstappen op led verlichting. Omdat er bij deze voertuigen de spanning van een accu komt kan de zuinige led verlichting voor langere branduren zorgen en zal de levensduur van de accu worden verlengd. Doordat de accu door de dynamo wordt geladen met verschil in spanning is het van belang om hiervoor geschikte led lampen te gebruiken. In het assortiment van de camper, caravan en boot verlichting vindt u daarom ook alleen lampen die met een spanning van 10-15V of voor in de boot van 10-30V gevoed mogen worden. Dit maakt het dus zeer eenvoudig om in uw camper, caravan of boot de huidige verlichting te vervangen voor led. U kunt deze lampen probleemloos een op een uitwisselen. Maakt u op uw standplaats gebruik van een stroompaal waar u netspanning (230V) afneemt dan dient u gebruik te maken van een led driver om de spanning terug te brengen naar 12V waar u vervolgens de led verlichting op kunt aansluiten.

                         

In deze voertuigen worden diverse type lampen gebruikt met verschillende fittingen. In ons programma hebben wij hiervoor diverse verloop fittingen. Hiermee kunt u in een afwijkende fitting toch een van de G4 of andere type led uit dit programma monteren.

                                                                              

Ook ledstrips zijn erg populair om te gebruiken. Deze ledstrips kunnen probleemloos aangesloten worden op de 12V accu spanning van uw camper of caravan. Bij het plaatsen van deze ledstrips in de boot of camper waar 24V in wordt gebruikt zal de accuspanning terug gebracht moeten worden naar 12V door middel van een omvormer. Bij ons is het zeer eenvoudig om de ledstrips op maat te bestellen.